Jobba hos oss

Trädgårdsmästare för skötseluppdrag på timme sökes!

 

Trädgårdsfamiljen sköter och designar trädgårdar i Malmö/Lund-trakten med omnejd. Vi söker nu en förstärkning till vår skötselavdelning för säsongen 2020.

 

Tjänsten är en timanställning vid behov, med stor möjlighet till förlängning till nästa säsong. Anställningen börjar i mars/april. Uppskattningsvis erbjuder vi 1-2 dagar i veckan, med möjlighet till mer under sommarmånaderna. Tjänsten passar perfekt för dig som studerar till trädgårdsmästare eller liknade, redan är utbildad eller är egen företagare inom den gröna sektorn. Årstidens väder bestämmer när säsongen börjar och hur lång säsongen blir. Ofta arbetar vi en bit in i november.

 

Vi utför kvalificerad skötsel, plantering och beskärning av hela eller delar av privata trädgårdar och mindre bostadsrättsföreningar. Många av kunderna är återkommande, och vi har genom åren har skapat en fin relation både till dem och till deras gröna miljöer.

 

Vi på Trädgårdsfamiljen är positiva personer och uppskattas mycket för vårt varma och professionella engagemang. Vi har gärna en nära dialog med kunden. Vi gillar att arbeta tillsammans och peppar varandra när arbetet kan vara tungt och vädret kanske inte visar sig från sin bästa sida. Den ena arbetsdagen är sällan den andra lik, vilket är en av de stora bidragande orsakerna till att vi tycker att arbetet är så roligt efter många år i branschen. Beroende på uppdragets art arbetar vi till största delen två och två, men mindre skötseluppdrag sköter man oftast själv.

 

Vi önskar att du som söker tjänsten:
* är utbildad trädgårdsmästare, under utbildning eller motsvarande
* har god växtkännedom och kvalificerade beskärningskunskaper
* har B-körkort
* vill och kan arbeta utomhus i alla väder, med det goda humöret i behåll
* har en god fysik då tunga jobb kan förekomma
* Är självgående, ansvarsfull och ordningsam
* Är en glad, dynamisk och positiv person

 

 

Vill du veta mer om tjänsten och berätta för oss vem du är?
Kontakta då Charlotte Lord på charlotte@tradgardsfamiljen.se. Märk mejlet ”Jobbansökan”