Om oss

Trädgårdsfamiljen är ett företag som arbetar med trädgårdsdesign, rådgivning och skötsel av privata trädgårdar samt bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsbranschen, med bred kompetens inom det gröna.

Karin Zell

Trädgårdsdesigner

Trädgårdsdesigner sedan 2007. Förutom utbildning till trädgårdsingenjör från SLU i Alnarp har Karin specialkompetens inom japansk trädgårdsdesign, inomhusträdgård och gröna tak. Karin har jobbat med många olika uppdrag med både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och har en bred kunskap inom växtkomposition.

Karin har drivit företaget Zisto Trädgårdsdesign sedan 2007.

Johanna Löwenhielm

Trädgårdsdesigner

Trädgårdsdesigner sedan 2004, utbildad på Hvilans Naturbruksgymnasium, landskapsingenjör på SLU Alnarp och trädgårdsdesigner på Trädgårdsakademin. Förutom sitt arbete som trädgårdsdesigner har Johanna under tidigare år jobbat på olika plantskolor i Skåne, bl a Flyinge Plantshop och Tirups Örtagård. Johanna har även ett nära samarbete med Flädie Mat och Vingård.

Johanna har drivit företaget Löwenhielm Trädgård och Form sedan 2005.

Charlotte Lord

Trädgårdsdesigner

Trädgårdsdesigner från Trädgårdsakademin, med yrkesbevis i beskärning och växtkännedom. Charlotte har lång och gedigen erfarenhet av skötselarbete hos både privatpersoner och mindre bostadsrättsföreningar.

Charlotte har drivit företaget Charlotte Garden och Design sedan 2010.