Vi är trädgårdsfamiljen

Trädgårdsfamiljen arbetar med trädgårdsdesign, rådgivning och skötsel av privata trädgårdar, bostadsgårdar och andra gröna miljöer.
Vi har lång erfarenhet av trädgårdsbranschen, med bred kompetens inom det gröna.

Karin Zell

Trädgårdsdesigner sedan 2007. Förutom utbildning till trädgårdsingenjör med inriktning design från SLU i Alnarp har Karin specialkompetens inom japansk trädgårdsdesign från Kyoto university of Art and Design i Japan, inomhusträdgård och gröna tak. Karin har jobbat med många olika uppdrag med både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, och har en bred kunskap inom växtkomposition.

Karin har tidigare drivit företaget ZistO Trädgårdsdesign.

Johanna Löwenhielm

Trädgårdsdesigner sedan 2004, utbildad på Hvilans Naturbruksgymnasium, landskapsingenjör på SLU Alnarp och trädgårdsdesigner på Trädgårdsakademin. Förutom sitt arbete som trädgårdsdesigner har Johanna under tidigare år jobbat på olika plantskolor i Skåne, bl a Flyinge Plantshop och Tirups Örtagård.

Johanna har tidigare drivit företaget Löwenhielm Trädgård och Form.

Charlotte Lord

Trädgårdsdesigner från Trädgårdsakademin, med yrkesbevis i beskärning och växtkännedom. Charlotte har lång och gedigen erfarenhet av skötselarbete hos både privatpersoner och mindre bostadsrättsföreningar.

Charlotte har tidigare drivit företaget Charlotte Garden & Design.