Trädgårdsdesign

Vi hjälper dig med både de små och stora projekten i trädgården. Det kan vara allt från en helt ny utformning av trädgården, till nya tankar till en rabatt. Eller kanske behöver du någon att bolla dina egna idéer med.

Planering

Om du planerar att göra lite större förändringar av din trädgård, eller har du en helt ny tomt är det bra att göra en ritning. Du får en vision, bra överblick, lättare att planera och bättre grepp om kostnaderna. Och det är både tryggt och kul att planera din trädgård med en sakkunnig som förstår dig och dina behov. Varje uppdrag offereras separat baserat på de olika individuella förutsättningarna som gäller för det aktuella projektet.

Exempel på planeringstjänster: strukturplan, illlustrationsplan, belysningsplan, planteringsplan och växtförteckning, 3D-visualisering.

Konsultation

Vi ger inspiration och konkreta råd!
Hur får jag en välmående och vacker trädgård? Vilka växter ska jag välja? Ska de stå soligt eller i skugga? Vilken jord fungerar bäst? Vad du än funderar på får du goda och professionella råd om allt från utformning, växt- och materialval till skötselråd. Vi bollar idéer på plats i din trädgård.

Boka in ett möte så ses vi i din trädgård och diskuterar idéer och praktiska lösningar utifrån de förutsättningar som finns på plats.
Mötet tar 2 timmar. Pris: 3200 kr + körtidsersättning 600 kr/tim.